XML/CSV - Uvoz dobaviteljev

Spletna aplikacija XML/CSV vam omogoča, da na preprost način uvažate izdelke in pri obstoječih izdelkih osvežujete cene, zalogo, opis... v vašo spletno trgovino iz datotek, ki vam  jih zagotavljajo vaši dobavitelji.

Čas je denar
Če že imate spletno trgovino ali spletni katalog izdelkov, potem veste, da je že prvi vnos izdelkov mučno in dolgotrajno opravilo, ravno tako pa posodabljanje le-teh, še posebno takrat kadar imate dobavitelja, ki redno spreminja zalogo in cene. XML/CSV je spletna apikacija, ki vam to "mučno" in dolgoročno gledano, drago opravilo skrajša ter bistveno poceni.

Investicija v aplikacijo se vam lahko povrne že prej kot v enem mesecu, če imate sedaj za vnos in osveževanje izdelkov  zaposlenega, ki na tem dela najmanj 4 ure dnevno.

Ne posegamo v namestitev vaše obstoječe trgovine
XML/CSV je samostojna spletna aplikacija in zato se jo lahko uporabi pri že obstoječih spletnih trgovinah ali pa pri novih trgovinah. Ne posegamo v vašo aplikacijo spletne trgovine. Namestitev in prilagoditev opravimo v roku 7 dni oz. po dogovoru.

Uvoz iz datotek dobaviteljev
Vsak dobavitelj ima svoj zapis. Za večje oz. bolj razširjene dobavitelje (Diss, Avtera, Techtrade, Elkotex, Izid, E-računi....) imamo osnovne module že pripravljene, za nove dobavitelje pa aplikacijo prilagodimo, da zna z njimi komunicirati. Še več, če imate lastno skladišče, lahko prilagodimo aplikacijo, da zna komunicirati z vašo izvozno datoteko iz skladišča, tako boste lahko izdelke iz vašega skladišča prodajali preko spleta.

Spletne trgovine
Aplikacije za spletne trgovine so po izdelavi različne, ker pa je XML/CSV deluje kot samostojna namestitev, ni ovire. Vedno jo lahko prilagodimo, da zna komunicirati s katerokoli spletno trgovino, ki je na trgu (OpenCart, PrestaShop, Magento, VirtueMart...).

Kaj zna XML/CSV aplikacija uvoziti?
XML/CSV aplikacija lahko uvozi vse, kar vam "dostavi" dobavitevlj v svoji datoteki ali pa samo tisto, za kar se odločite sami; uvozi torej lahko ID artikla, opis artikla, ceno, slike, zalogo... Po vaših željah pri vsakem dobavitelju posebaj lahko nastavljamo status artiklov pri uvozu, količino zaloge v primeru da pri dobavitelju ni določena z vrednostjo.

 

1. Doživljenjska licenca (enkratni nakup)

Namestitev XML/CSV aplikacije z enim dobaviteljevim modulom 300€
Prilagoditev in namestitev dodatnega dobavitelja  30€
Razširitev oz. prilagoditev aplikacije vašim zahtevam 25€/ura
Popravki zaradi sprememb v dobaviteljevi datoteki 25€/ura
Namestitev nove verzije programa 100€

 

2. Mesečna licenca za program (minimalni čas najema je 12 mesecev)

V ceno mesečne licence je vključeno naslednje:

  • - prva namestitev z enim dobaviteljem
  • - nadgradnje in popravki XML/CSV aplikacije
  • - popravki aplikacije v primeru spremembe v datoteki dobavitelja
Mesečni zakup licence 25€
Razširitev oz. prilagoditev aplikacije vašim zahtevam 20€/ura
Prilagoditev in namestitev dodatnega dobavitelja 15€

Za dodatna vprašanja smo vam na voljo, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte.

IMAMO, Danijel Ocepek s.p.

Mobi: 041 942 911

Kontakt / Povpraševanje


Ker nimate omogočenega JavaScript-a ne boste mogli poslati sporočila.