Piškotki na naši spletni strani

Spletno mesto www.imamo.si, s katerim upravlja IMAMO, Danijel Ocepek s.p., uporablja piškotke

Kaj je piškotek?

Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo (računalnik, telefon ipd.), s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabn iki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli.

Piškotki niso škodljivi saj ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

Kateri so piškotki na tej strani

Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

V tabeli spodaj, so navedeni piškotki, ki se vam namestijo ob obisku naše spletne strani in kakšne podatke zbirajo oz. čemu so namenjeni.

__cfduid

Piškotek, ki ga namesti servis za serviranje statične vsebine CloudFlare.

Piškotek je namenjen da zaobide varnostno prepreko glede na IP naslov iz katerega obiskovalec spletne strani prihaja.

Primer: Če obiskovalec dostopa do strani iz javnega IP-ja (lokal ali odprta mreža) kjer imajo veliko okuženih računalnikov (pošiljanje spam-a, trojanski konji ipd) vendar pa ima obiskovalec nameščen v svojem brskalniku piškotek (zapisana unikatna št.) bo njegov dostop prepoznan kot "dovoljen dostop" in bo lahko zaobšel varnostne nastavitve, ki bi se sicer v nasprotnem primeru pojavile, ko bi nekdo dostopal do strani, ki je servirana preko CloudFlare servisa, iz tega javnega IP-ja.

Piškotek ne opredeljuje oz. ni povezan z nobenih uporabniškim ID-jem ali spletno aplikacijo niti ne shranjuje osebnih informacij.

Ta piškotek je nujno potreben za varnost spletne strani in ga ni mogoče izključiti. Čas trajanja piškotka je 6 let 6 mesecev 12 dni.

Facebook piškotki          

Jih sprejmete vsakič če se sami tako odločite. Ko omogočite Facebook gumb in šele ko se povežete/prijavite na Facebook socialno omrežje se v vaš brskalnik namestijo piškotki Facebook-a. 

Ko onemogočite gumb se vam bodo vsi piškotki podani s strani Facebooka odstranili iz vašega brskalnika.

Olark piškotki Piškotki nameščeni s strani Olark pogovornega okna preko katerega lahko nudimo pomoč v živo. Podrobnosti o piškotkih na Olark.com

 

Vi že imate spletno stran urejeno z novo zakonodajo?

IMAMO, Danijel Ocepek s.p.

Mobi: 041 942 911

Kontakt / Povpraševanje


Ker nimate omogočenega JavaScript-a ne boste mogli poslati sporočila.