O podjetju

Od začetka delovanja leta 2006 nudimo svojim strankam celovite rešitve za predstavitev in
delovanje na spletu. V tem sklopu nudimo spletno gostovanje, VPS gostovanje in prodajo domen pod predstavitveno znamko Spletna AbeCeDa in izdelavo spletne strani, spletno oglaševanje, izdelavo spletnih aplikacij in distribucijo CloudLinux OS pa pod IMAMO saj smo bili in smo še vedno prepričani, da mora stranka za predstavitev svojega podjetja ali sebe vse dobiti na enem mestu. To pravilno odločitev nam je do sedaj potrdila že vrsta naročnikov, ki so se odločili sodelovati z nami pri celosti predstavitvi na spletu.

V prihodnje

Želimo postati tesen partner lokalnim podjetjem na področju zagotavljanja spletnih storitev
(spletno gostovanje, izdelava spletnih strani, prodaja domen, analiza spletnih strani,
spletno oglaševanje). Želja pa je tudi, da osveščamo uporabnike računalnika o OpenSource rešitvah (npr. OpenOffice, Linux OS, Mac OsX ipd...).

Delujemo zaradi

dejstva, da je kljub vse večji vlogi interneta na spletu še vedno le slaba tretjina vseh podjetju, ki delujejo lokalo ali širše gledano v Slovenij. S svojo resno ponudbo želimo tem podjetnikom ponuditi možnost do spletnih rešitev saj glede na trende kaže, da se bodo le tako v roku nekaj let lahko obdržali v podjetniških vodah.

Vrednote

  • vedno smo pripravljeni na nove izzive katerim se vedno z vso resnostjo posvetimo
  • preko korektnega sodelovanja do obojestranskih odličnih rezultatov
  • najbolj pomembne za nas so izkušnje, praksa, korektnost, predanost, poštenost in inovativnost

Poslovni partnerji

Sodelujemo s podjetji kateri imajo na svojem področju delovanja že vrsto let izkušenj in pridobljenega znanja. Za poslovanje in delovanje uporabljajmo izključno produkte partnerjev kateri so priznani in poznani po kakovostnih produktih in storitvah.

Lokalno sodelovanje in aktivnosti

Že v samem zagonu podjetja smo se odločili in zadali da bomo po najboljših močeh poizkušali pomagali vsem neprofitnim organizacijam, ki delujejo in so registrirane v občini Trebnje, Šentrupert in Mokronog-Trebelno ter ostalih sosednjih občinah.

Z našo ponudbo in našim znanjem vendno radi priskočimo na pomoč neprofitnim organizacijam saj cenimo in spodbujamo prostovoljstvo.

Če ste neprofitno društvo, ter delujete in ste registrirani v eni od občin z veseljem pričakujemo vaš kontakt, da tudi vam omogočimo spletno predstavitev s našimi spletnimi rešitvami.

IMAMO, Danijel Ocepek s.p.

Mobi: 041 942 911

Kontakt / Povpraševanje


Ker nimate omogočenega JavaScript-a ne boste mogli poslati sporočila.