CloudLinux OS ™

Kaj je Cloudlinux OS ™
Cloudlinux OS je strežniški operacijski sistem. Natačneje, namenjen je za tiste strežnike, kateri se uporabljajo za gostovanje spletnih strani.

 

Vrhunska stabilnost strežnikov
CloudLinux je prvi komercialni OS, ki ustreza posebnim potrebam in zahtevam ponudnikov spletnega gostovanja. CloudLinux je prava in najboljša izbira za ponudnike spletnega gostovanja zaradi stabilnega okolja, saj zagotavlja stabilno delovanje tudi v najbolj kritičnih situacijah.

 

Dobite največ od svojega strežnika
Zaradi neverjetne izboljšave stabilnosti strežnika, CloudLinux naredi vsak strežnik bolj učinkovit. To pomeni, da lahko dodate več uporabnikov na vsak strežnik, kar vam pomaga da dobite največ od fizičnega strežnika.

 

Prehod na CloudLinux OS hitro in enostavno
Da bi začnete uporabljati CloudLinux, na novem ali na obstoječem strežniku je hitro in enostavno. Prehod iz CentOS ali RHEL traja manj kot 5 minut da preidete na stabilnosti iz CloudLinux OS.

 

Preprosto licenciranje
Licenciranje CloudLinux-a je enostavno. Za vsak fizični ali virtualni strežnik,  na katerem imate CloudLinux nameščen, mora imeti zakupljeno lastno licenco, da se lahko posodablja in da se nameščajo kritični popravki.

 

Z dodatne podrobnosti in obrazložitev delovanja lahko obiščete spletno stran CloudLinux.si. Za naročilo pa lahko kontaktirate nas, ki smo od leta 2011 uradni dristributer za Slovenijo.

 

IMAMO, Danijel Ocepek s.p.

Mobi: 041 942 911

Kontakt / Povpraševanje


Ker nimate omogočenega JavaScript-a ne boste mogli poslati sporočila.